Bewust Bouwen

De afgelopen jaren is de aandacht voor milieubewust en duurzaam leven enorm gegroeid. Dat zien we onder andere aan de groei van het aantal elektrische auto’s op de weg, de opkomst van biologische producten in de supermarkten, de afschaffing van de gloeilamp en daarmee de opkomst van LED verlichting en het steeds verder scheiden van afval.

Ook duurzaam en milieubewust bouwen behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Bij duurzaam bouwen probeert men de negatieve effecten van bouwen op de gezondheid en leefomgeving zoveel mogelijk te beperken. Te denken valt aan het isoleren van uw woning, het installeren van een energiezuinige cv-installatie het verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, maar ook het volledig gasloos bouwen van woningen. De zogeheten 0 op de meter woning.

Om milieubewust en duurzaam bouwen te stimuleren bestaan er verschillende subsidiemogelijkheden vanuit de nationale en lokale overheden. Kijk eens op vindsubsidies.nl.

HR Construction draagt graag zijn steentje bij en biedt u de mogelijkheid uw (ver)bouwplannen milieubewust en duurzaam uit te voeren.


© All rights reserved. Design by Haaijer.com